Webinar zelf organiseren

Een webinar kan je bedrijf veel opleveren: meer engagement, zichtbaarheid en zelfs meer omzet. Wil je het zelf organiseren? Kies dan voor het selfservice-pakket. Online Seminar biedt een hoogwaardig online platform dat ontzettend makkelijk in gebruik is, of je nu een webinar, virtual event of hybride evenement organiseert.

Heeft je organisatie een eigen studio en een technisch team? Dan kun je een webinar zelf uitvoeren op ons sterke en stabiele online platform. Wij noemen dit het self service pakket. Je hebt toegang tot alle webinar functionaliteiten die ons platform biedt, zoals de live chat, pollvragen en toetsmogelijkheden. Ook genereert ons systeem waardevolle data en inzichten die tot je beschikking staan wanneer je het webinar zelf organiseert.

Wanneer is het selfservice-pakket voor jou interessant?

Soms horen we mensen zeggen dat ze ‘even een webinar willen opnemen. We geven wel vaker conference calls’. Onderschat het niet, is altijd ons antwoord, zeker niet als je het voor het eerst doet. Er komt behoorlijk wat kijken bij het opnemen van een webinar. Het geluid en het beeld moeten perfect zijn, de presentatie moet helder overkomen en je moet weten hoe je de tools van het webinar op een zinvolle manier kunt inzetten.

Hoe organiseer ik zelf een webinar met het platform?

Het Online Seminar-platform is volledig webbased. Dit betekent dat je de webinars zelf kunt voorbereiden, uitzenden en evalueren. Je kunt hierbij losse webinars organiseren, maar je kunt ook kiezen voor een flatfee-contract. Zo heb je de volledige controle over de invulling en uitzending van de webinars.

Je team krijgt altijd een training in hoe het platform werkt en hoe je de webinartools kunt inzetten. Zo haal je de meeste waarde uit de data. Bovendien is er 24/7 een helpdesk beschikbaar die jouw vragen kan beantwoorden.

Medewerkers Online Seminar

Wil je meer weten?

In ons team vind je specialisten op alle vlakken. Graag stellen onze medewerkers zich aan je voor.

Succesverhalen

We zijn trots op de klanten die vaak al heel lang bij ons zijn. Als we aan hen vragen waarom ze graag met ons werken, zeggen ze drie dingen: de aandacht die jullie geven is fantastisch, het webinarplatform is state-of-the-art en de data zijn enorm rijk. Dit zijn hun verhalen.

Het laatste webinarnieuws

Filter

Online Seminar en Cue4You sluiten strategisch partnership

December 27, 2021
Deze maand zijn we een strategisch partnership aangegaan met Cue4You van Bertus Holkema. Door deze…

Online Seminar opent nieuwe studio voor interactieve uitzendingen in de Johan Cruijff ArenA

December 27, 2021
Deze week hebben we een nieuwe studio geopend aan de hoofdtribune van de Johan Cruijff…

Hybride events: het beste van beide werelden

December 27, 2021
Vijf tips voor een succesvol evenement De COVID 19-pandemie heeft voor een enorme groei gezorgd…

Bereik je doelgroep op afstand

Webinars

Meer informatie

Virtual events

Meer informatie

Hybride events

Meer informatie