Webinar oplossingen

Wij geloven in aandacht. Daarom bieden wij het hoogste serviceniveau in onze webinar oplossingen. Of het nu gaat om security, techniek, data of begeleiding: wij zetten alles op alles. We helpen je om voor jouw doelgroep de beste webinars te organiseren met de beste resultaten.

Lees hoe je een full-service webinar kunt organiseren
Klant bij de ontvangstbalie van Online Seminar

Dit is hoe we je helpen

Mens

We denken verder dan features, systemen en techniek. Wij zorgen ervoor dat je de voordelen van data en techniek ervaart. Wij hebben aandacht voor de details. We luisteren. We leven ons in. Dat voel je. En dat voelen jouw klanten en gebruikers ook.

Ontmoet ons team

Data

Tegenwoordig is er een overvloed aan data: op sociale media, in klantenbestanden, uit campagnes. Wij geloven erin dat data alleen relevant voor jou zijn wanneer je er inzichten uit haalt. Wat weet je echt over je klant en hoe kun je je doelgroep zo veel mogelijk verder helpen? Wij verrijken en verslimmen. Dat helpt jouw organisatie echt vooruit.

Hoe doen we dit?

Techniek

Techniek moet geruisloos zijn. Techniek moet faciliteren waar het jou om te doen is: aandacht bij jouw doelgroep voor jouw verhaal. Daar zorgen wij voor met een state-of-the-artplatform. Een platform waarmee je moeiteloos kunt werken en niet te vergeten: dat extreem veilig is. Zet de techniek in waarvoor het bedoeld is: contact met jouw doelgroep.

Bekijk alle mogelijkheden

Webinar features

Online Seminar heeft het meest uitgebreide webinarplatform in de markt. Dagelijks zijn wij bezig om ons platform naar de wensen van onze klanten te optimaliseren. Bekijk het overzicht van features en integratie-mogelijkheden om je te webinar perfect te organiseren.

Veiligheid eerst

Wij investeren continu in ons webinar platform. Daarbij staat de beveiliging van ons systeem en jouw gegevens op nummer 1. Onze extra beveiligde embedded player, uitgebreide audits en volledige compliance aan de AVG zorgen ervoor dat jij webinars kunt organiseren met het meest veilige webinarplatform dat er in de markt beschikbaar is.

Lachende Online Seminar medewerker kijkt recht in de lens

Word een betere spreker

Onze professionele sprekers helpen je via uitgebreide studio- en sprekerstrainingen. Zo beklijft jouw verhaal nog beter bij je doelgroep.

 

Lees meer over onze presentatietrainingen