Van webinar naar interactieve talkshow

Amsterdam skyline: interactieve talkshow voor VNO NCW

VNO-NCW

Voor de aankondiging van de nieuwe bestuursvoorzitter van de kring VNO-NCW MRA is in samenwerking met Online Seminar Concepts een interactieve talkshow ontwikkeld. Tijdens deze online show kregen alle MRA-leden de mogelijkheid om live met het bestuur in gesprek te gaan. Daarnaast deelden een aantal vooraanstaande gasten hun plannen voor een vlot en krachtig herstel voor ondernemers in de Metropoolregio Amsterdam.

Bekijk een sfeerimpressie van de talkshow

Met Online Seminar hebben we hele goede ervaringen in het snel en strak neerzetten van een online talkshow voor onze leden. Zeer professioneel, in een tot de verbeelding sprekende setting. De Online Seminar-studio in de Johan Cruijff ArenA is zeer geschikt voor een goed gesprek met de allure van een betere talkshow op televisie. Van techniek, productie tot interactiviteit, het was allemaal tot in de puntjes geregeld!

Otto van der Harst – Vicevoorzitter VNO-NCW MRA

Wil je meer weten?

Neem contact met ons op

Peter Markus
+31 (0)682877545
peter.markus@onlineseminar.nl

Succesverhalen

We zijn trots op de klanten die vaak al heel lang bij ons zijn. Als we aan hen vragen waarom ze graag met ons werken, zeggen ze drie dingen: de aandacht die jullie geven is fantastisch, het webinarplatform is state-of-the-art en de data zijn enorm rijk. Dit zijn hun verhalen.